peuters
kleuters
tieners
pubers
volwassenen
kijkplaten
lijntekening
Sfeervolle kijkplaat bij het kijkdoosboekje `de Zee`van Noordhoff, in een schilderachtige, realistische stijl, prachtig om te doen.
Illustraties voor het Duitse Mildenberg Verlag. Het boek is ontwikkeld voor kinderen met leesproblemen en dyslexie. Deze uitgeverij heeft hiervoor een eigen methode ontwikkeld, de woorden worden op een speciale manier weergegeven (per lettergreep dun en dik gedrukt) waardoor ze makkelijker te lezen zijn. Het verhaal is geschreven door de bekende´ Krimi Autor´ Olaf Büttner en is daarom natuurlijk erg spannend. De redactie wilde graag vlotte tekeningen die aan comics doen denken.
Educatieve kijkplaat voor de Duitse uitgever Westermann, vak `Sachunterricht´. De tekening is functioneel en heel precies beschreven door de redactie.
Illustratie voor dezelfde uitgever, reeks `Bausteine´, nu voor het vak Duits. In dit hoofdstuk gaat het over gezond eten, deze tekening over ontbijten in de klas. Alle kinderen hebben spraakballonnetjes, `Wie lust er thee?´, ´Ruim jij dit op?`, `Aflblijven! etc :)
Tekening uit de reeks Bausteine, voor Westermann Verlag. De klas gaat zelf een ontbijtje organiseren, maar aan deze tafel loopt de samenwerking nog niet echt soepel...
Kijkplaat voor Westermann, serie Bausteine, vak `Sachunterricht.´ Hier gaat het erom hoe verschillend we allemaal zijn. Sowieso let deze uitgever zeer op diversiteit.
Tekening in een wat meer realistischere stijl voor het informatieboekje Op hockey van Schoolsupport. Deze schoolboekjes worden gebruikt om bijvoorbeel eerste spreekbeurten mee te maken.
Uit ´1x1 Monsterpark´ van de Duitse uitgeverij Ravensburger. Met dit grappige spel leren de kinderen zelf, zonder hulp van volwassenen,tellen.